KO SMO MI?Mladi, proaktivni advokati.

Kako radimo?Mi čitamo zakon drugačije.

Mi radimo drugačije. Zato smo tako uspešni. Ne pratimo stare modele. Mi preispitujemo svaki aspekt zakona i prava, pre nego što ih primenjujemo, i trudimo se da ih prilagodimo interesima naših klijenata. Imamo moderan i progresivan pristup pravu, našoj praksi i načinu na koji naša kancelarija pruža pravne usluge. Verujemo da se svaki zakon može prilagoditi pravdi, pravičnosti, ali i interesima naših klijenata, i u tom smislu mi konstantno ispitujemo osnove i granice zakona i prava.

Naš cilj je da naši klijenti dolaze kod nas i da nikada ne odlaze, kao čin njihovog zadovoljstva.

http://vidovic.rs/wp-content/uploads/Labour-advokatska-kancelarija-vidović.png

Čime se mi bavimo?Pravna i ljudska podrška.

Bilo da se radi o osetljivoj poslovnoj transakciji ili o kompleksnom parničnom postupku, mi ćemo biti uz vas. Možete računati na apsolutnu pažnju tima, koji ceni kvalitetne odnose pre profita, i koji će u svakom trenutku biti potpuno posvećen vašem slučaju.

Ove godine
2017

UPOZNAJTE NAS...Naš tim.

Možete nam verovati. Možete nam poveriti Vaše brige i probleme.
http://vidovic.rs/wp-content/uploads/1.jpg

ADVOKATSrđan Vidović

Srđan Vidović je osnivač advokatske kancelarije „Vidović“. Tokom profesionalne karijere zastupao je i savetovao brojne domaće i međunarodne klijente u različitim oblastima prava.

http://vidovic.rs/wp-content/uploads/2-2.jpg

ADVOKAT/PARTNERKristina Anđelković

Kristina Anđelković je advokat i partner u advokatskoj kancelariji „Vidović”. Tokom profesionalne karijere Kristina se bavila raznim oblastima prava, a naročito privrednim, radnim i stvarnim pravom.

http://vidovic.rs/wp-content/uploads/4-1.jpg

SARADNIKĐorđe Radosavljević

Đorđe Radosavljević je mlađi saradnik u advokatskoj kancelariji Vidović. Đorđe, sa ostalim advokatima, zastupa klijente i aktivno učestvuje u sudskim, upravnim i drugim postupcima.

http://vidovic.rs/wp-content/uploads/Dragana-final-1-1.jpg

SARADNIKDragana Drača

Dragana Drača je mlađi saradnik u advokatskoj kancelariji „Vidović“. Dragana, jednako kao i druge kolege, aktivno učestvuje u sudskim, upravnim i drugim postupcima.

Braće Jugovića 3/III/8, 11 000 Beograd
+381 11 26 22 855