NAŠ TIMSpecijalizovani advokati.

ADVOKATSrđan Vidović

Srđan Vidović je osnivač advokatske kancelarije „Vidović“.

Tokom profesionalne karijere zastupao je i savetovao brojne domaće i međunarodne klijente u različitim oblastima prava, a prevashodno u oblasti prava na nepokretnostima, preuzimanja i statusnih promena privrednih društava, rešavanja sporova, poreza i poreskog savetovanja, stečajnog prava i restrukturiranja, prava medija, farmacije i zdravstva.

Pre osnivanja advokatske kancelarije „Vidović“, Srđan je više godina radio u advokatskoj kancelariji „Karanović&Nikolić“, jednoj od vodećih advokatskih kancelarija u regionu. Takođe, radio je i u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu zastupajući Republiku Srbiju posebno u oblastima krivičnih dela protiv privrede i privrednih prestupa, carinskih i poreskih krivičnih dela.

Srđan je pohađao master studije iz oblasti imovinskog prava, sa naglaskom na obradi master teze „Ugovorna odgovornost za štetu“, član je Advokatske komore Beograda i govori engleski jezik.

http://vidovic.rs/wp-content/uploads/11-9-768x1152.jpg

KO ČINI NAŠ TIM?Putem različitosti do uspeha.

Da bismo obezbedili najviši kvalitet pravnih usluga, oformili smo tim iskusnih profesionalaca, potpuno različitih profesionalnih i životnih pozadina, kako bismo različitošću stavova došli do dobitne strategije u svakoj situaciji.
POVERENJE
Poverenje je ključ svake uspešne saradnje.
REPUTACIJA
Društvo nas prepoznaje kao poštene i nepokolebljive advokate.
KLIJENTI
Fokus našeg posla je dobrobit klijenta.
LJUDSKOST
Iznas svakog profesionalnog pristupa, uvek nastupamo, pre svega, kao ljudi.

ADVOKAT/PARTNERKristina Anđelković

Kristina Anđelković je advokat i partner u advokatskoj kancelariji „Vidović”. Tokom profesionalne karijere Kristina se bavila raznim oblastima prava, a naročito privrednim, radnim i stvarnim pravom. Kristina sa ostalim advokatima, zastupa klijente i aktivno učestvuje u sudskim, upravnim i drugim postupcima.

Trenutno je na master studijama iz oblasti radnog i socijalnog prava na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Tokom studija, obavljala je stručnu praksu u Višem sudu u Beogradu, kao i u drugim advokatskim kancelarijama – advokatska kancelarija „NKO Partners“, advokatska kancelarija „Prodanović“, i dr.. Alumnista je Beogradske Otvorene Škole (BOŠ), bila je studentkinja 22. generacije ,,Studija budućnosti” DAUS-a, odnosno odeljenja za napredne dodiplomske studije BOŠ-a.

Član je Advokatske komore Beograda. Govori engleski jezik, a dobro poznaje ruski i nemački jezik.

http://vidovic.rs/wp-content/uploads/IMG_2297-e1555163121764-768x1152.jpg

SARADNIKĐorđe Radosavljević

Đorđe Radosavljević je advokatski pripravnik u advokatskoj kancelariji Vidović. Đorđe sa ostalim advokatima zastupa klijente i aktivno učestvuje u sudskim, upravnim i drugim postupcima.

Trenutno je na master studijama iz oblasti krivičnog prava na Pravom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Tokom studija, obavljao je stručnu praksu u Drugom osnovnom sudu u Beogradu, član je Pravne klinike za krivično pravo na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a tokom osnovnih studija je učestvovao u projektu „My Way“ u organizaciji Astra-e (Anti trafficking action).

Član je Advokatske komore Beograda. Služi se engleskim i ruskim jezikom.

http://vidovic.rs/wp-content/uploads/44.jpg

SARADNIKDragana Drača

Dragana Drača je advokatski pripravnik u advokatskoj kancelariji Vidović.

Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer pravosudno-upravna nastavna grupa.

Trenutno je na master studijama iz oblasti radnog i socijalnog prava.

Tokom studija obavljala je stručnu praksu u drugim advokatskim kancelarijama. Deo je Evrspskog udruženja studenata prava (ELSA Belgrade).

Član je Advokatske komore Beograda. Služi se francuskim i engleskim jezikom.

http://vidovic.rs/wp-content/uploads/B1013BB7-9BD8-4071-8CCB-39021DD7D9CF-768x879.jpg

Braće Jugovića 3/III/8, 11 000 Beograd
+381 11 26 22 855